Foto: ACN

L’empresa barcelonina Sateliot, qui posarà en òrbita la primera constel·lació de nanostaèl·lits 5G i el distribuïdor que va llençar l’Enxaneta, s’ha convertit en patrocinador daurat del Simposi d’Activitats Educatives a l’Espai (SSEA), que se celebrarà a Barcelona el 27, 28 i 29 d’abril.

La firma liderada per Jaume Sanpera treballa per dotar de cobertura qualsevol indret del món a través de la seva xarxa de nanosatèl·lits i serà un referent en la trobada de tres dies que reunirà a la capital catalana estudiants, professionals i treballadors del sector.

Sateliot se suma a Open Cosmos com a sponsor d’or, i és que la firma anglesa, que desenvolupa missions satel·litals en tot el seu procés també aporta de la seva part oferint els seus serveis a tot el sector pel que fa a disseny, construcció i enlairament dels satèl·lits.

La marca gallega Alén Space, fabricant de referència a Europa i Sud-Amèrica, també se suma a la llista de marques que recolzen aquesta trobada i ho fa com a patrocinador de plata.

Durant la SSEA, s’hi ha adherit altres centres i escoles de referència, com l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Enginyers Industrials de Catalunya, l’Institut de Ciències del Cosmos Universitat de Barcelona (ICCUB) i la Fundació i2CAT. A més donarà a conèixer el programa d’activitats aviat, per fer públiques les seves activitats durant els tres dies de simposi.

Sateliot, guardonada com el millor satèl·lit als premis europeus Finspace
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram