Falsterbo obrirà el cicle musical al Montsec el dissabte 2 de juliol [Foto: Falsterbo]

El Parc Astronòmic del Montsec (PAM) estrenarà el mes de juliol un nou cicle de concerts “Música sota les estrelles” i en la seva dotzena edició ampliarà fins a cinc el nombre d’actuacions. El cicle anterior va exhaurir totes les entrades dels quatre concerts que van representar-se, amb més de 400 espectadors, i enguany es fa un pas endavant per consolidar el cicle des de juliol fins el mes de desembre.

Falsterbo obrirà el foc, el dissabte 2 de juliol, i el seguiran Hoven (3 de setembre), Aina Torres i Jordi Montañez (1 d’octubre), Mazoni (29 d’octubre) i el concert de Ramon Quadrada “Quadrophonics” Jazz Quintet el 3 de desembre.

Els cinc concerts que hi ha previstos tindran lloc a l’Ull del Montsec, un planetari digital que té una cúpula de 12 metres de diàmetre i una paret frontal que s’obren del tot, donant la possibilitat als espectadors de gaudir de la música sota les estrelles. Cada actuació durarà uns 45 minuts i anirà seguida d’una sessió d’observació del cel al Parc dels Telescopis.

Aquest cicle està organitzat pel Parc Astronòmic del Montsec, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, i suposa un dels plats forts de la programació del Parc Astronòmic del Montsec.

Prop de 25.000 persones van visitar el Parc Astronòmic del Montsec el 2021
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram