Representants de l’UdG i Eurecat, en la presentació del projecte [Foto: UdG]

La Universitat de Girona (UdG) i el centre Eurecat enceten un nou camí amb la creació del 3Digital Manufacturing Lab Girona (3DML), a través del qual generaran noves tecnologies i impulsaran el coneixement en el territori tocant els àmbits industrial, social i de la recerca.

Aquest conveni de col·laboració permetrà transferir als grups de recerca de la UdG coneixements en tecnologies de manufactura i de desenvolupament de noves tecnologies i sistemes de fabricació avançats. I ho farà la unitat especialitzada en sistemes avançats de fabricació d’Eurecat. Aquest treball conjunt ajudarà a donar resposta a les necessitats d’innovació del teixit industrial de la ciutat i de les comarques de Girona.

El director general corporatiu i d’operacions d’Eurecat, Xavier López, i el rector de la UdG, Quim Salvi, han signat aquesta col·laboració per a un període de quatre anys. El laboratori 3DML tindrà la seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG i també tindrà altres espais dotats de maquinària a l’edifici Giroemprèn.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram