Foto: UPC

L’equip Trencalòs Team comença avui la seva participació al concurs internacional AirCargo Challenge a Munic (Alemanya), on hi prendrà part l’avió Rovelló i amb el qual representarà la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

L’Air Cargo Challenge (ACC) anima els estudiants d’Enginyeria a encarar reptes i tasques relacionades amb l’aviació i l’enginyeria que precisa, dissenyant un avió i fent-lo competir contra d’altres conjunts d’arreu del món.

La tasca virtual dirigida als equips del concurs d’enguany és la de transportar articles mèdics d’emergència en un avió elèctric no tripulat, amb l’objectiu de transportar la major quantitat d’articles mèdics en un vol i transportar-los a l’àrea objectiu.

El final de la missió és aterrar de manera segura per a proporcionar els productes mèdics. L’edició de 2022 tindrà lloc a Munic (Alemanya) i anirà a càrrec del München Aka Modell, l’equip que va guanyar l’última edició, el 2019.

L’equip Trencalòs Team és l’únic representant català dels 29 inscrits i competirà contra grups d’estudiants de països com Polònia, Alemanya, Sèrbia, República Txeca, Itàlia, Croàcia, Finlàndia, Turquia, Mèxic, Brasil o la Xina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram