Foto: Freepik

L’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB) vol incorporar un tècnic especialitzat en polítiques de gènere dins el camp de la recerca científica. La data límit per a presentar sol·licituds és l’1 de setembre i la persona escollida signarà un contracte per a dos anys que començarà el mes de gener de 2023.

D’entre les tasques a desenvolupar, el tècnic posarà en practica el pla d’igualtat, redactarà documents de bones pràctiques, gestionarà la base de dades d’informació sobre problemes de gènere en la recerca científica, dissenyarà i implementarà mesures per a prevenir l’assetjament sexual i exercirà de suport per als investigadors que presentin problemés o dubtes pel que fa a temes de gènere.

Els requisits per a aplicar per aquest lloc de feina és comptar amb el certificat C1 d’anglès i comptar amb uns estudis universitaris sobre polítiques d’igualtat de gènere, preferiblement amb experiència en recerques acadèmiques.

Aquells qui estiguin interessats a optar per aquest lloc dw feina hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça secretaria@icc.ub.edu i adjuntar-hi el CV i una carta de motivació. La persona que en resulti escollida estendrà la seva feina més enllà de l’ICCUB, i és que també treballarà amb l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona (UB) i a l’Institut de Química Teòrica i Computacional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram