Foto: Aleix Roig

El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades es prepara per a un mes d’agost amb activitats de diferents tipus i amb l’astronomia i l’observació del cel com elements conductors. Després de participar en l’apagada de llums a Espot, ara és el torn per a les activitats que tindran lloc en el centre tarragoní.

Per una banda, les observacions de les pluges d’estels que hi ha previstes entre els mesos de juliol i agost. La primera és la de Delta Aquàrids, que tindrà lloc a finals del mes de juliol, que podria arribar la matinada del 30 al 31 de juliol. La segona és la de Perseids (popularment conegudes com llàgrimes de Sant Llorenç), que cauran entre el 12 i el 12 d’agost. El Parc Astronòmic Muntanyes de Prades permet als interessats contemplar aquestes pluges estirats en tumbones, sota el cel fosc de Prades i amb tècnics especialitzats.

També per al mes d’agost, en aquest cas a finals, el dia 27, ha preparat un tast de vins i sopar sota els estels, amb vins de les DO del territori i acompanyats amb una ruta guiada sobre les constel·lacions i l’observació de Saturn i els seus estels. Les places ja són obertes i són limitades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram