Foto: Universitat de Barcelona

La gala final dels Premis Barcelona Deep Tech ha reconegut l’empresa Qilimanjaro Quantum Tech, derivada de la Universitat de Barcelona (UB), el Barcelona Supercomputing Center i l’Institut de Física d’Altes Energies. En aquesta cita internacional, que pretén reivindicar l’emprenedoria de base científica a la ciutat, també s’ha distingit Gate2Brain, una empresa que ha desenvolupat una tecnologia per transportar fàrmacs al cervell, i nascuda també en la UB.

Qilimanjaro Quantum Tech és pionera al continent en el desenvolupament i la comercialització d’ordinadors quàntics i treballa per a oferir un servei complet i democratitzar la tecnologia quàntica. Gràcies a aquest premi, l’empresa barcelonina podrà participar en la fira Hello Tomorrow, que se celebrarà el mes de març de 2023 a París.

El Barcelona Deep Tech Summit és una iniciativa impulsada per Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona i hi prenen part les universitats públiques UB, UAB, UPC, UPF i UOC. Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, la coorganitza.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram