Michele Marino i Francis Casado, fundadors de Mobile Media Content [Foto: MMC]

L’empresa barcelonina Mobile Media Content ha captat una ronda d’inversió de 2,5 milions d’euros amb què ha creat la plataforma 3D Digital Venue, que ja aplica a esdeveniments esportius i culturals, com l’NBA, LaLiga i el Liceu de Barcelona.

Els clients que l’utilitzen poden visualitzar en tres dimensions la disponibilitat de seients i millorar la seva experiència de compra en línia. La previsió situa en els 2,6 milions d’euros la facturació en competicions com la NBA i LaLiga o espectacles al Teatre del Liceu i Broadway.

La marca catalana ofereix aplicacions digitals en tres dimensions interactives i ho fa utilitzant tecnologies de videojocs que millorin la presentació i la gestió de l’edifici. Tot plegat, centrada en perfils professionals i creant editors en tres dimensions i vitrines per a nous espais.

La gestora de capital risc de CriteriaCaixa, Caixa Capital Risc, ha liderat aquesta ronda d’inversió, on Limorent, Spodeal Capital, el Ministeri de Ciència i Innovació, així com altres inversors particulars i els fundadors de l’empresa també hi ha participat. Mobile Media Content va néixer el 2012 aprofitant la seva experiència en el desenvolupament de software per a videojocs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram