Foto: UPC

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) celebrarà dimecres 14 de desembre el DemoDay, una jornada on la incubadora d’empreses “UPC Emprèn Terrassa” presentarà els projectes dels seus emprenedors. La captació de possibles inversors per als projectes que han creat els estudiants de la UPC és un dels atractius d’aquesta jornada, que compta amb el suport de la regidoria d’Economia Social i Innovació, Universitats, Turisme i Projectes Audiovisuals de l’Ajuntament de Terrassa.

Dins el DemoDay es presentaran al públic una dutxa intel·ligent per a persones grans o amb diversitat funcional; uns petits dispositius en forma de tap que converteixen les ampolles de plàstic d’un sol ús en bombetes o purificadors d’aigua; una proposta d’empresa generadora de publicitat col·laborativa; un mercat virtual de material de muntanya de segona mà; una plataforma d’inversió per adquirir participacions immobiliàries que posa a l’abast de petits inversors els avantatges i els rendiments d’un mercat de difícil accés; una aplicació que crear grups d’amics i contactar amb d’altres i un nou sistema que localitza drons de forma més precisa i econòmica que els que existeixen actualment.

Durant el DemoDay, la UPC ha convidat les empreses que van ser-hi presents l’any passat perquè expliquin l’evolució de la seva idea de negoci. Es tracta de Kreios Space, Nuwe, CrossZion o ZCornius, que prendran part en aquesta jornada a la UPC. El director de l’ESEIAAT, Xavier Roca, i el regidor d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, Pep Forn, s’encarregaran de donar la benvinguda als assistents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram