Foto: Freepik

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i la Generalitat de Catalunya, dins el marc del programa Talent i Societat de l’Estratègia NewSpace de Catalunya, ofereixen tres beques complementàries a les que posa a disposició la International Space University per fomentar la retenció i generació de talent en el sector universitari espacial.

Aquesta obertura s’emmarca dins el Programa d’Estudis Espacials que ofereix el centre internacional, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea, i que permet als estudiants que hi assisteixin formar-se durant nou setmanes a l’estiu i impulsar-los en el seu accés al món professional dins el camp de l’economia espacial i la indústria espacial. Enguany, tindrà lloc a Sao José dos Campos (Brasil) des del 26 de juny dins el 25 d’agost.

Aquest programa compta amb una formació pràctica i cursos en disciplines espacials que es complementen amb tallers i visites professionals. Les ajudes en clau catalana, les NewSpace Catalonia Scholarships, tenen una dotació de 7.000 euros cadascuna.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se al web de l’IEEC i les inscripcions es mantindran obertes fins el 15 de març.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram