Foto: Freepik

L’Ajuntament de Terrassa celebra els dies 2 i 3 de març la tercera edició del Congrés Dones, Ciència i Tecnologia – WSCITECH23. Amb el fil conductor de la dona i l’espai, aquesta trobada pretén tractar aquesta temàtica des de diferents perspectives i en tres àmbits (ciència i tecnologia, salut i comunicació). El congrés s’adreça a la ciutadania en general, les entitats, els col·lectius, les institucions, les empreses, el professorat i els alumnes.

El programa del congrés compta amb ponències de diferents propostes d’actuacions i experiències i estudis que generen coneixement i ajuden a prendre per canviar el model actual. Així, hi prendran part expertes en Física, Comunicació, diferents àmbits de la ciència i que són procedents de centres d’estudis locals i catalans. En paral·lel, el 3 de març tindrà lloc el WSCITECH Jove, que es dirigeix als alumnes de Secundària i que s’enfoca a motivar-los cap a les professions STEAM.

El Congrés se celebrarà al Vapor Universitari de Terrassa i compta amb la col·laboració de l’ESEIAAT de la UPC, l’EUIT, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, la Societat Catalana de Tecnologia , la FOOT de la UPC i l’EUNCET.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram