Foto: Freepik

La Direcció General d’Administració Digital celebrarà el divendres 24 de març la sessió “Com reutilitzem les dades obertes?”, a partir de les 10.00h i en format virtual i posarà en valor el fet de reutilitzar a partir de els dades obertes. Aquest gest permet crear visors interactius i facilitar la comprensió de les dades, fer-les més entenedores.

En aquesta jornada hi participarà la directora general d’Administració Digital, Núria Espuny; el cap del Departament de sistemes d’Informació del Cicle de l’Aigua, de l’Agència Catalana de l’Aigua, Miquel Àngel Rovira; el tècnic de l’àrea d’anàlisi econòmica de la Direcció General de Contractació Pública, Albert Garrigós; i el periodista de dades i transparència a Nació Digital, Roger Tugas. Tots ells tractaran la gestió, visió i el paper de les dades des de diferents àmbits.

La subdirectora general de Dades Obertes i Col·laboració, Àngels Vidal tancarà la jornada, que s’emmarca dins la celebració de la Setmana del govern Obert que té lloc aquesta setmana. Les inscripcions són encara obertes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram