Els guanyadors dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2023 [Foto: Centre d’Empreses Procornellà]

Les empreses Theker Robotics, ColorSensing i Stockagile han estat les guanyadores de la segona edició dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, que promouen l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquests premis reconeixen les millors iniciatives innovadores i tecnològiques en les categories de Dones, Comerç i Turisme i Indústria 4.0.

Theker Robotics, que competia en Indústria 4.0. i està especialitzada en R+D+I en robòtica, Intel·ligència Artificial i visió per computador, proposava una tecnologia de microsoldadura i de soldadura electrònica que suposa una novetat en l’àmbit de fabricació de productes en la indústria electrònica i de semiconductors.

Stockagile, dins Comerç i Turisme, comercialitza una eina útil per al petit comerç a l’hora de concentrar les gestions de venda i en línia dins de la mateixa plataforma. I ColorSensing, dins la modalitat Dones, té com a fita ajudar els fabricants i els distribuïdors d’aliments envasats a detectar i reduir el rebuig alimentari.

Les tres empreses guanyadores s’emporten 6.000 euros cadascuna i han estat les vencedores de les nou finalistes que han arribat a la gala definitiva. En total, hi han pres part 174 empreses i 90 d’aquestes han complert els requisits per optar als premis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram