Façana edifici ETSEIB [foto: UPC]

Cinc projectes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han estat triats dins la convocatòria d’ajuts per a la realització de projectes de millora i innovació docent Galàxia Aprenentatge 2023.

El Vicerectorat de Política Universitària promou aquest programa, que pretén aportar una altra visió sobre l’aprenentatge a la universitat. Amb tot plegat, pretén aconseguir una transformació de la docència a la UPC que impliqui la definició d’un model docent propi, així com identificar les estratègies d’aprenentatge més adients i eficients.

Els projectes escollits de l’ETSEIB són “Ús de Realitat Augmentada per millorar l’aprenentatge en Enginyeria Mecànica”, que vol implantar la realitat augmentada en l’anàlisi de màquines i mecanismes; “WikiMec: una eina per millorar l’aprenentatge autònom de la Mecànica clàssica”, que pretén desenvolupar un recurs obert d’aprenentatge; “+STEM. Projecte d’Aprenentatge-Servei en l’àmbit STEM”, per a visibilitzar els àmbits STEM entre l’alumnat de primària, secundària i batxillerat; “Metodologies actives per un aprenentatge presencial i participatiu”, que vol estudiar les causes de l’absentisme a les aules; i “Aplicacions de la Realitat Virtual pel desenvolupament de les competències de comunicació professional en anglès”, per a investigar la introducció i implementació de la realitat virtual en assignatures de comunicació tècnica en anglès.

Els projectes de l’ETSEIB rebran, doncs, finançament per a posar-se en pràctica i aconseguir els objectius que s’han establert.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram