[foto: IAC]

La convocatòria per a participar en els estands de les fires International Astronautical Congress i Space Tech Expo Europe ja és oberta i s’adreça a les empreses o centres de recerca innovadors del sector de l’espai. En les dues cites, la Generalitat, amb el suport de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), prepararà un estand per a situar Catalunya en el mapa internacional espacial.

Pel que fa a l’International Astronautical Congress 2023, tindrà lloc a Baku (Azerbaidjan) del 2 al 6 d’octubre i és l’esdeveniment espacial més important del món. Enguany es desenvoluparà sota el lema “Global Challenges and Opportunities: Give Space a Chance” i reunirà totes les comunitats de l’ecosistema espacial, donant també pes als estudiants i els professionals més joves.

Pel que fa a l’Space Tech Expo Europe 2023, és la sisena edició de la fira més important del continent i tindrà lloc a Bremen (Alemanya) del 14 al 16 de novembre. Aquesta és una oportunitat única per a intercanviar contactes experiències i coneixements amb actors importants de l’àmbit espacial.

Per a inscriure’s i optar a formar part dels estands catalans, caldrà enviar un correu a info-apec@ieec.cat abans del 15 de juny on s’indiqui “IAC23” i/o “Space Tech Expo 2023” a l’assumpte i s’hi haurà d’adjuntar una breu descripció en català o anglès de l’empresa, un fitxer en PowePoint amb una presentació corporativa i un fitxer amb el logotip de l’empresa. Les empreses triades es coneixeran a partir del 23 de juny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram