[foto: UPC]

Una delegació de professors i professores d’Enginyeria Química de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l’Institut de Recerca Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER) va visitar les fires Expoquimia 2023, Equiplas i Eurosurfas a L’Hospitalet de Llobregat.

En aquesta triple cita s’hi van aplegar les empreses capdavanteres de l’enginyeria química sostenible i, amb prop de 600 expositors d’arreu del món, es van donar a conèixer els productes, tendències i solucions tecnològiques alineats amb els principis de sostenibilitat i el Green Deal.

En l’edició d’enguany, els temes centrals han estat l’economia circular, la digitalització industrial i la transferència tecnològica. La fira 2023 s’ha convertit en l’escenari perfecte on s’han mostrat projectes innovadors útils en la transformació de la indústria química. Equiplast s’ha centrat a ensenyar les últimes tendències en materials plàstics sostenibles, mentre que a Eurosurfas s’han posat en relleu les tecnologies respectuoses amb el medi ambient dins dels processos de tractament i l’acabat de diferents materials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram