Santa Pau va celebrar les Milky Pau per primer cop el 2022 [foto: Francesc Hervias]

El municipi de Santa Pau (la Garrotxa) tornarà a quedar-se a les fosques i celebrarà la segona edició de les jornades d’astrofotografia i fotografia nocturna, les MilkyPau 2023, els dies 16 i 17 de juny. Durant dues nits, apagarà els llums perquè els visitants gaudeixin del cel nocturn.

L’objectiu de les jornades, que organitza l’Agrupació Fotogràfica de Santa Pau, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Pau i els fotògrafs Carles Domènech i Daniel Góngora, és apreciar les estrelles i poder-les fotografiar en un escenari únic, el del cel nocturn sense contaminació lumínica.

Durant els dos dies, se celebraran tallers d’iniciació a la fotografia nocturna, de lightpainting, de revelatge de la Via Làctia i observacions astronòmiques. En ambdós casos, les jornades arrencaran a les 19.30 h i s’allargaran fins passada la mitjanit, amb la foscor més absoluta.

L’esdeveniment està adreçat a qualsevol aficionat a l’observació d’estrelles, així com als amants de la fotografia, especialment la nocturna, i l’astrofotografia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram