Jornades SIG 2022 [foto: UdG]

La Universitat de Girona (UdG) reunirà uns 200 professionals de l’Estat que prendran part a la 16a edició de les Jornades de SIG Lliure, on intercanviaran experiències i coneixements sobre les geotecnologies i la ciència de dades espacials. Aquesta trobada tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny en diferents indrets de les facultats de Lletres i Turisme de la UdG.

Durant els dos dies, se celebraran una quarantena de ponències sobre anàlisi espacial, visualització de dades, webmapping, desenvolupament de software i aplicacions, observació de la terra i geoestadística. A més, tindran lloc vuit tallers amb especialistes que impartiran sessions pràctiques i participatives. L’Institut Geogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el Centre Nacional d’Informació Geogràfica (CNIG), Nexus Geographics, Geoinnova, Infraplan i UNIGIS Girona patrocinen aquestes jornades.

La novetat d’aquesta edició seran les Lightning Talks el 14 de juny, unes xerrades ràpides en què s’exposaran projectes i solucions que empren geotecnologies lliures i que s’emmarquen en el sector de la ciència de dades espacials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram