La 13a edició del cicle s’ha presentat a la seu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs [Foto: Govern]

El Parc Astronòmic del Montsec ha presentat el programa de la 13a edició del cicle “Música sota les estrelles”, una activitat que aglutina astronomia i música en forma de cicle anual. El programa d’enguany, que començarà el 9 de setembre, tindrà cinc cites fins a finals del 2023.

La cúpula de 12 metres de diàmetres del Parc Astronòmic del Montsec, l’Ull del Montsec, serà l’escenari on se celebraran els cinc concerts, que tindran una durada de 45 minuts cadascun. Les actuacions es completaran amb una sessió d’observació del cel al parc dels telescopis. De fet, aquest any serà el primer en què s’emprarà el nou sistema digital del planetari amb imatges en alta resolució per a acompanyar els concerts.

Els artistes que actuaran en la 13a edició d’aquest cicle seran Elle León (9 de setembre), Asori (14 d’octubre), Carles Viarnès (28 d’octubre), Jazz Pretenders (11 de novembre) i Selva Nua (9 de desembre). Les entrades per a aquests concerts tenen un preu de 20 euros i ja poden adquirir-se en línia.

El Parc Astronòmic del Montsec amplia el cicle ‘Música sota les estrelles’

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram