Imatge grupal dels guanyadors del BNEW 2022 [Foto: BNEW]

Unes 80 empreses emergents es donaran cita al BNEW Startup Innovation Hub, dins el marc de la programació de la Barcelona New Economy Week (BNEW). Durant els quatre dies de congrés, les empreses que hi participin podran fer-ho en les verticals que s’han previst i que s’adiuen més a la seva activitat professional, i que són Indústria Digital, Noves Tecnologies al Sector Immobiliari, Mobilitat, Talent, Salut i Sostenibilitat.

Tots els projectes que es presentin optaran a guanyar els premis BNEW, que reconeixeran un de cada vertical com la millor startup del BNEW 2023. Els guanyadors rebran el guardó el dimecres 4 d’octubre, en el sopar de gala que tindrà lloc al DFactory Barcelona.

El BNEW Innovation Hub serà el punt de trobada on les empreses presentaran les seves novetats i els darrers avenços tecnològics. A més, serà l’escenari perfecte perquè intercanviïn contactes, idees i experiències i coneguin possibles inversors interessats en les seves propostes.

En paral·lel, el BNEW ha previst trobades presencials i trobades en la mateixa plataforma amb professionals de diferents sectors econòmics, així com representants d’indústries, empreses, administracions i institucions.

El BNEW omplirà el DFactory de nova economia
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram