El Rover és un vehicle de l’UPC Space Program [Foto: UPC]

L’UPC Space Program incorporarà nous membres al seu equip i busca voluntaris i voluntàries que vulguin sumar-se en diferents àmbits de la seva tasca. En concret, vol acollir membres per al treball en mecànica, electrònica, disseny, simulació, màrqueting i marca, software i aerodinàmica.

El programa espacial amb què compta la UPC forma part de l’Associació d’Estudiants d’Euroavia Terrassa, els quals integren la part més tècnica de les activitats que desenvolupen amb aquest grup egarenc. De fet, està format de manera íntegra per estudiants que volen aplicar el coneixement adquirit durant els seus graus d’enginyeries industrial, electrònica, mecànica i aeronàutica en l’àmbit espacial. Les seves missions se centren en coets, globus estratosfèrics, drons, robòtica i nanosatèl·lits.

Per formar part de l’UPC Space Program, se celebraran dues sessions en què els diferents grups es presentaran i els interessats a entrar-hi podran conèixer de primera mà la seva activitat. La primera sessió serà el 4 d’octubre (12.00 h, TR5 Auditori 1) i la segona, el dia 11 (12.00 h, Sala de Conferències TR1). Els interessats poden enviar el seu CV i una carta de motivació a info@upcprogram.space fins al 18 d’octubre.

L’UPC Space Program serà, per tercera vegada seguida, al Rover Challenge
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram