[Foto: Jefferson Santos a Unsplash]

Barcelona serà la seu, els dies 15, 16 i 17 de novembre, del 18è Simposi de Recerca en Ciberdelicte eCrime, una trobada enfocada a analitzar les bases econòmiques, el comportament i altres aspectes de la ciberdelinqüència arreu del món. L’Anti-Phishing WorkingGroup (APWG) organitza el congrés, que compta amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l’empresa HumanSecurity i la difusió de la DCA Ciberseguretat.

El simposi és una trobada anual que pretén fomentar la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre investigadors econòmics, professionals de la indústria de la seguretat i les forces de l’ordre en la lluita global contra els cibercrims. Així, duu el lema “Cybercrime’s Evolution in an Epoch of AI Crime and Accelerating Complexity” i entrellaçarà les conferències d’articles acadèmics revisats per iguals amb sessions tècniques, taules rodones i altres ponències.

El congrés eCrime 2023 coincideix, enguany, amb el 20è aniversari de l’APWG, i també farà una ullada al futur del ciberdelicte i de quina manera les noves tecnologies ajuden a combatre’l amb garanties.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram