En els dos primers dies de BNEW, s’han tractat les verticals d’Indústria Digital, Mobilitat i Sostenibilitat [Foto: BNEW]

El Barcelona New Economy Week (BNEW) ha tancat el seu segon dia posant el seu èmfasi en la vertical de mobilitat i explorant la transició cap a vehicles elèctrics i solucions de mobilitat sostenible. El D-hub, un projecte de descarbonització a la Zona Franca de Barcelona, ha estat el protagonista d’una sessió amb ponents molt rellevants.

Dins la programació del BNEW, s’ha demostrat que la mobilitat sostenible és el camí cap a un futur més ecològic i una font d’ocupació i noves oportunitats. A més, obrirà un nou paradigma a Barcelona i la convertirà en un exemple per a altres ciutats.

Pel que fa a la vertical d’indústria digital, s’ha celebrat una ponència en què s’ha intentat generar visibilitat i coneixement sobre els ecosistemes digitals i deeptech. Tot plegat, tenint present el pes dels agents del sector, universitats i centres de recerca. I en la vertical de sostenibilitat, s’ha posat a sobre la taula la col·laboració empresarial com a tema central d’un debat focalitzat en el treball compartit entre les empreses. Així, podran encarar els desafiaments del present i dels que arribaran.

Després dels dos primers dies de BNEW, tindran lloc les activitats centrades en les verticals de noves tecnologies al sector immobiliari, salut i talent. I, a més, se celebraran els premis “Millor Innovació BNEW”, dins l’Startup Innovation Hub.

El BNEW 2023 aixeca el teló amb la nova economia com a leitmotiv
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram