Carbolytics és una proposta de Joana Moll [Foto: ACVIC]

L’ACVic Centre d’Arts Contemporànies ha presentat els continguts del primer Cicle d’Arts Digitals de Vic, una iniciativa que combina exposicions d’artistes digitals catalans amb tallers i converses. Tot plegat, amb l’objectiu d’apropar els processos creatius als ciutadans.

El primer tastet és l’exposició col·lectiva “IA: Això no és art”, una mostra en què tot el que s’hi ensenya està creat a partir d’eines d’IA generativa. Fins al 25 d’octubre, l’exposició ideada per Joan Soler-Adillon i Christian Penedès podrà gaudir-se a l’ACVIC.

A més, també s’ha previst la mostra “Art digital: transitant les escletxes”, d’Alba G. Corral, Joana Moll, Roc Parés i Mónica Rikic. En aquesta exposició, que s’inaugurarà el 4 de novembre i es mantindrà oberta fins al 13 de gener de 2024, podran veure’s quatre mirades diferents sobre l’art digital.

En paral·lel a aquestes dues mostres, s’han programat activitats relacionades, com un laboratori crític, una taula rodona i un laboratori d’idees. La programació completa pot consultar-se al lloc web del cicle.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram