La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) serà el soci acadèmic del congrés internacional Puzzle X, una trobada que unirà experts de la ciència, la tecnologia i la innovació sobre materials de frontera i tecnologies deeptech. El congrés se celebrarà a la Fira Barcelona del 7 al 9 de novembre.

Puzzle X posa el seu focus en la manera en què aquestes tecnologies poden utilitzar-se per a crear un futur més sostenible i pròsper. Així, és la primera plataforma del món que reuneix l’avantguarda dels materials de frontera per a un futur enfocat en el metavers i el món físic. D’aquesta manera, aplega les novetats en física, aliments, 5G, mobilitat, IoT i infraestructures.

Els temes que es tractaran al congrés Puzzle X són el món quàntic, la intel·ligència artificial, planet tech, les novetats en connectivitat, la computació de pròxima generació i la biologia transcendental. Els oradors, a més, es dividiran en els panells d’art i disseny, ciència, innovació, materials tech, indústria, capital i govern. Les inscripcions encara són obertes i aviat es donarà a conèixer el programa dels tres dies de trobada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram