Representants de les universitats assistents a la trobada [Foto: UB]

La Universitat de Barcelona (UB) ha acollit una sessió de treball d’un projecte interuniversitari que pretén promoure accions dirigides a què la comunitat universitària adquireixi competències digitals. Enfocat a millorar els seus coneixements en àrees com la ciberseguretat, les xarxes socials professionals, la usabilitat dels recursos digitals o la docència en línia, aquest projecte s’emmarca en el Pla UniDigital i és finançat pel programa marc Next Generation EU.

A la Universitat de Barcelona, el centre que coordina el projecte, van aplegar-se més de 40 representants de les universitats que hi participen. Juntes, col·laboren en la creació d’un pla d’acció perquè la comunitat universitària enforteixi les seves competències digitals. Són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Lleida.

Després de la sessió de treball celebrada a la UB, s’han posat les bases per a fer els primers passos que portin a la conclusió de les accions previstes, que podrien acabar a finals de març de 2024.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram