Liliana Arroyo tancarà la jornada a Reus [Foto: Govern]

El Clúster TIC Catalunya Sud celebrarà la jornada Woman in Tech el 14 de novembre i posarà en contacte, en una sessió de treball en xarxa, dones expertes i directives que representin empreses tecnològiques i digitals del territori. La CEO del Grup CBS Quality, Clara Brull, serà la presentadora de la jornada.

La trobada se celebrarà a Reus i comptarà amb tres conferències i una taula rodona. En les tres ponències, intervindran la manager de Basetis, Marta Clua, la COO de NeedCarHelp, Marcela Varas i la cap d’innovació territorial a Mobile World Capital, Chelo Fernández.

En la taula rodona, emmarcada dins el Cicle DonaTic i sota el lema “Potencial disruptor de les dones TIC”, hi prendran part la CTO del Grupo Castilla, Maria Luisa Muñoz; la CEO de Krush, Maria Santos; la gestora d’activitats Young IT Girls i gestora de projectes a la Fundació i2CAT,  Marian Prats; i la presidenta del consell social de l’UPC Montserrat Guàrdia. La directora d’Inetum a Catalunya i Premi Dona TIC 2019, Susana Prado, moderarà la conversa.

Com a colofó, intervindrà la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Liliana Arroyo. Les entrades són gratuïtes i poden adquirir-se a través dels perfils a les xarxes socials del Clúster TIC Catalunya Sud.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram