[Foto: Eduardo Soares a Unsplash]

Minsait, una companyia d’Indra, apropa la intel·ligència artificial al sector de les finances, on acompanya els clients en els serveis que hi té contractats i hi dona atenció a temps real. Alhora, guia els usuaris en els seus dubtes i les seves necessitats. Es tracta d’emprar intel·ligència artificial generativa, un model d’ús que pot arribar a transformar el sector de la banca, fent-la més oberta, automatitzada i cognitiva.

En el sector bancari, fins al 80% de les entitats s’han adonat del potencial que té la IA en les seves operacions i els avenços que poden generar. És més, s’ha estudiat que els nous assistents bancaris basats en aquesta nova tecnologia poden estalviar fins prop del 30% de les despeses relacionades amb els clients.

Minsait i ICEA (Investigació Cooperativa entre Entitats Asseguradores i Fons de Pensions) ha celebrat recentment la setena edició del Congrés Intel·ligència Artificial i Big Data en el sector assegurador, on diferents companyies han compartit la necessitat d’aplicar la IA en els seus negocis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram