[Foto: T-Systems]

La companyia internacional T-Systems, la divisió de serveis de digitalització per a empreses i administració pública de l’alemanya Deutsche Telekom, ampliarà el nombre de treballadors al seu centre de Reus i assolirà la xifra de 500 persones. Durant els últims dotze mesos, ha duplicat la seva plantilla i seguirà confiant en les instal·lacions de la capital del Baix Camp.

T-Systems va aterrar a Reus l’any 2009, al REDESSA Viver, i dos anys més tard va ampliar els seus espais, amb uns 400 metres quadrats del centre d’empreses del Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc. A Europa, la companyia és líder pel que fa a digitalització, mentre que encapçala la provisió de solucions al núvol arreu de l’estat.

El centre de Reus treballa en xarxa amb els de Granada i València i desenvolupa projectes d’innovació, cloud, intel·ligència artificial i analítica avançada de dades per a clients d’arreu del món. A les instal·lacions reusenques, doncs, s’impulsa el progrés tecnològic que millori la productivitat, la competitivitat i els resultats de negoci dels clients de T-Systems arreu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram