[Foto: John Schnobrich a Unsplash]

El departament de Drets Socials injectarà amb 1,2 milions d’euros la Fundació TIC Salut per tal que engegui el procés de transformació digital, desenvolupant projectes tecnològics i avançant en la integració del de les eines d’informació social i dels sistemes de l’àmbit sanitari. El 2024 es destinaran 530.637 euros, 450.089 el 2025 i 225.045 el 2026 que posaran en marxa projectes tecnològics en aquest àmbit.

D’aquesta manera, s’ha signat un conveni entre el departament i la Fundació TIC Salut Social perquè la segona faci un control tècnic de l’execució dels projectes subvencionats a tercers amb fons Next Generation. Però també s’ha acordat, amb el Departament de Salut, que la Fundació TIC Salut Social s’encarregui de les tasques derivades dels processos d’interrelació i interoperabilitat entre els sistemes d’informació dels departaments de Salut i Drets Socials necessaris per al desplegament de la integració social i sanitària.

D’entre les mesures acordades, s’ha confirmat que es desplegaran els sistemes d’informació d’intervenció social que permeti crear un entorn integral del treball dels Serveis Socials i sanitaris bàsics d’arreu del territori. Per a tal efecte, necessitarà un acompanyament als ens locals i entitats del tercer sector.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram