El 2023, el BWAW va acollir 600 assistents presencials [Foto: CZFB]

La quarta edició de la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW) tindrà lloc del 5 al 7 de març al DFactory Barcelona i se celebrarà amb l’objectiu de dinamitzar i accelerar la igualtat de gènere per a ajudar la participació plena de les dones en l’activitat econòmica local i global. BWAW va néixer el 2021 i s’ha convertit en un debat que pretén avançar cap a la igualtat de gènere.

La BWAW 2024 tornarà a celebrar-se al DFactory i és un esdeveniment que girarà al voltant d’un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el de la igualtat de gènere. Així, analitzarà i tractarà el sector privat, el sector de la salut, el sector econòmic, el sector de l’emprenedoria i el sector internacional i posarà el focus en la presència femenina en tots ells.

En l’edició 2023, el BWAW va acollir 50 oradors, deu sessions de debat, 2.000 assistents virtuals i 600 assistents presencials. Del total, el 83% van ser dones i el 15% homes. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona promou aquest acte referència.

La Barcelona Woman Acceleration Week tanca amb 2.600 assistents i 50 ponents
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram