S’ha celebrat la segona sessió de la Comissió Assessora [Foto: Agència de Ciberseguretat de Catalunya]

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya comptarà amb una Comissió Assessora que assegurarà el desplegament del model de ciberseguretat a l’Administració local. En col·laboració amb el Consorci AOC, la nova comissió ha posat les bases del pla de treball i ha establert els terminis de treball per a les pròximes sessions que se celebraran.

Amb la creació de la Comissió Assessora, la intenció és establir un marc fort que ajudi a encara els reptes del sector a l’Administració local, així com a garantir-ne una gestió eficient i segura de la informació. La posada en marxa d’aquest òrgan coincideix amb la necessitat d’assegurar la protecció de les dades i les infraestructures crítiques contra les amenaces cibernètiques.

La Comissió Assessora estarà integrada per experts i expertes del Consorci AOC, de la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i els Ajuntaments de Tremp, Tarragona, Cornellà i Sant Boi de Llobregat. Així, fomentarà la col·laboració entre diferents institucions per tal de tractar el repte de la implantació d’un model efectiu de ciberseguretat.

La Comissió Assessora de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya serà, doncs, una eina més per a la transformació de les institucions arreu del territori i de manera transversal.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya tindrà una acadèmia
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram