La secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost, ha confirmat les bones dades catalanes al MWC i al 4YFN [Foto: Govern]

El Mobile World Congress 2024 ha posat punt final amb unes xifres històriques. Les 107 empreses, centres tecnològics, entitats i startups catalanes que han participat en el Mobile World Congress i al 4 Years From Now podrien arribar a generar 18,4 milions d’euros durant el proper any, fruit de les reunions i trobades que han tingut lloc durant els quatre dies de congrés. Les dades que ha proporcionat ACCIÓ i així com ha confirmat la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost, refrenden una edició de rècord quant a la participació catalana.

El 12% de les empreses catalanes que han pres part han tancat algun acord, uns números que podrien créixer amb les trobades que es tanquin les pròximes setmanes. En total, s’han celebrat 3.200 reunions, el 44% de les quals amb professions internacionals. Pel que fa al volum de negoci que s’ha generat enguany augmenta un 22% respecte del 2023.

La presència catalana al MWC s’ha vehiculat a través dels diferents espais que ha ofert el Govern. Així, les companyies catalanes de l’edició 2024 són un 2% més que el 2023, 45 d’elles ubicades al pavelló de la Generalitat al MWC i 61 al 4YFN. La secretària Gina Tost ha subratllat l’aposta del Govern per “impulsar la participació del talent digital femení, especialment l’emprenedor i en posicions directives” i ha confirmat que el 26% de les visites al congrés han estat dones. Pel que fa als visitants dels estands catalans al MWC i del 4YFN, han estat prop de 25.000, uns números en línia ascendent.

La Catalunya tecnològica s’exhibeix al Mobile World Congress
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram