El programa Conca Tech, un dels finançats en la primera edició [Foto: Mancomunitat de la Conca d’Òdena]

La segona edició del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat per la Diputació de Barcelona, ha obert la seva convocatòria i enguany dotarà de tres milions d’euros el finançament del 75% de programes d’entre 250.000 i 500.000 euros. La data límit per a presentar-s’hi serà el 27 de maig.

Pensat per a afavorir la transformació digital de persones i empreses de sectors amb futur de la província fins al 2026, pretén donar suport al finançament de projectes que ajudin a la inserció laboral de persones en llocs de treball que s’estan transformant tecnològicament d’acord amb les necessitats, els reptes i les oportunitats de les empreses d’una cadena de valor de negocis seleccionada.

A la segona edició del programa TTT poden presentar-se projectes que no van poder finalitzar les seves actuacions durant la primera edició, però també projectes nous que volen impulsar la competitivitat de les empreses d’una cadena de valor de negocis present al seu territori i que no es va treballar durant la primera edició.

El primer TTT va finançar 60 projectes i van participar-hi 4.852 empreses, unes 6.500 persones, de les quals un 61,5%, dones. Així, 2.203 empreses i 3.696 persones van millorar el seu grau de digitalització, assolint un 24,3% de taxa d’inserció.

La Diputació de Barcelona promou la transformació digital dels governs locals
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram