[Foto: Taras Shypka a Unsplash]

El Govern ha renovat el lloc web de l’Àrea privada ciutadana amb una proposta més directa per a les persones i més entenedora, que simplifica els processos i permet la consulta i la gestió de la informació de diferents administracions en un espai únic. Així, ho fa amb l’objectiu de millorar els serveis que ofereix i reduir la burocràcia, així com donar espais accessibles de consulta, gestió i comunicació amb la ciutadania.

La web incorporarà tres serveis nous: per una banda, les meves dades, on es poden consultar les dades personals disponibles a diferents administracions públiques. De l’altra, els meus documents, on els ciutadans tindrà a l’abast documents que la Generalitat hagi publicat amb dades d’interès personal. I per últim, un bot d’ajuda que donarà resposta als dubtes dels ciutadans, el qual funcionarà amb un llenguatge natural i en format de pregunta i resposta.

La nova Àrea privada s’inclou en la línia d’actuació i suport i acompanyament a la ciutadania, impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital a través de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana. El projecte és dins el Pla de Recuperació Next Generation.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram