Després de París, la cita internacional astronàutica es traslladarà a París [Foto: IAC]

La convocatòria per a formar part de l’estand “NewSpace Catalonia”, que prepararà el Govern de la Generalitat de Catalunya en col·laboració de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) a l’International Astronautical Congress (IAC) 2024 ja és oberta. Del 14 fins al 18 d’octubre a Milà (Itàlia), la cita aplegrà les organitzacions referents del sector espacial d’arreu del món i Catalunya hi jugarà un paper destacat. La data límit per a apuntar-s’hi és el 29 d’abril.

El congrés IAC és la cita espacial per excel·lència on es reuneixen els actors, comunitats i protagonistes de la indústria espacial. Sota el lema “Responsible Space for Sustainability”, posarà especial atenció als estudiants i als joves professionals, tot i que també ha preparat un programa de conferències i exposicions per al públic general.

L’estand català tindrà un pavelló de 140 m² dedicat a l’Estratègia NewSpace i podrà allotjar fins a vuit empreses, les quals hi celebraran reunions i impulsaran les activitats necessàries per a guanyar la màxima visibilitat que puguin. En total, hi ha tres modalitats de participació: amb un espai propi dins del pavelló NewSpace Catalonia com a coexhibitor i amb un cost de 500 €; com a showcasing empresa dins del pavelló NewSpace Catalonia a un preu de 200 €; i com a empresa de l’ecosistema català amb estand propi fora del pavelló NewSpace Catalonia sense cap despesa afegida.

Els requisits i la documentació necessaris per a participar-hi poden consultar-se a les bases de la convocatòria. El dilluns 29 d’abril es tancarà el període per a presentar-hi candidatures i abans del 10 de maig es comunicarà quines són les empreses seleccionades.

El Congrés Internacional d’Astronàutica a París tindrà representació catalana
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram