Membres italians del projecte Epicentre [Foto: Clúster Digital de Catalunya]

El projecte Epicentre, en què el Clúster Digital de Catalunya n’és soci principal, ha tancat la primera missió d’internacionalització. Aliat amb el centre Campania Bioscience (CBIOS) d’Itàlia i la Lithuanian Food Exporters Association (LitMEA) el seu objectiu és crear noves cadenes de valor entre PIMES, clústers i mitjanes i grans empreses en les àrees TIC, tecnologies financeres, salut i agroalimentari.

Quant a la fita d’internacionalitzar-lo, ha passat pels representants del Campania Bioscience Technological District, els quals han explorat diferents oportunitats relacionades amb el mercat nord-americà. A més, han iniciat converses amb The Research Triangle a Carolina del Nord i han visitat el corredor High Tech de Florida a Orlando.

Dins d’aquest corredor, s’hi uneixen 23 comtats amb tres de les institucions de recerca més grans del país, com són la Universitat de Florida Central (UCF), la Universitat de Florida del Sud (USF) i la Universitat de Florida (UF). Dins dels seus objectius, se centra en la indústria aeroespacial, d’aviació, d’agrotecnologia, ciències, tecnologies mèdiques i de la informació, òptica i fotònica, entre d’altres.

Epicentre és un programa d’acompanyament, acceleració, validació i transferència al mercat de solucions innovadores entre PIMES tecnològiques i les mitjanes i grans empreses, a través de dues convocatòries.

Joana Barbany, nova presidenta del Clúster Digital
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram