El Govern instal·larà, al Centre d’Aeronàutica a Alguaire (Segrià), un centre de Formació Professional especialitzat en aeronàutica. El mapa de centres de formació professional 2035 preveu un centre d’FP especialitzat en bioeconomia a cada comarca i al Segrià s’instal·larà el que està relacionat amb l’aeronàutica.

La Delegació del Govern de Lleida, amb els serveis territorials d’empresa i treball, educació i acció climàtica, agenda rural i alimentació, han liderat el dibuix del mapa. Tot plegat, acompanyada per l’Agència FPCAT.

La planificació de la Generalitat contempla que la vegueria de Lleida disposi de 28 centres públics de formació professional, un dels quals d’excel·lència, i vuit de formació professional integrada. El Centre d’Aeronàutica i el Centre de Formació Ferroviària de Catalunya seran centres col·laboradors vinculats al Departament de Territori.

Aquesta setmana el Govern ha presentat l’Oferta FPCAT 365 per al període 2024-2025 que creix en un 7,7% i permet assolir la xifra rècord de 486.199 places i els 955,9 milions d’euros, amb la participació també inèdita de 40.548 empreses en la formació dual.

Lleida-Alguaire liderarà la producció d’hidrogen verd en l’aviació a Europa
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram