El Palau Blaugrana tornarà a acollir el JOBarcelona [Foto: JOBarcelona 2023]

La dotzena edició del JOBarcelona, el congrés internacional de referència en ocupació i orientació professional per a estudiants i titulats júnior amb menys de deu anys d’experiència arribarà el 7 de maig al Palau Blaugrana, a Barcelona. I en aquesta trobada, la Diputació de Barcelona comptarà amb un estand des del qual ajudarà els assistents en el seu procés de cerca de feina.

Les oportunitats que presenten la intel·ligència artificial i l’algoritme i la capacitat dels candidats de desenvolupar les seves competències amb el ChatGPT seran alguns dels eixos de la intervenció de la Diputació de Barcelona en aquest congrés. La tècnica del Servei de Mercat de Treball, Maria José Ortega, impartirà la conferència “Xaloc, molt més que un web d’ofertes”.

Quant als tallers que podran seguir-se durant el JOBarcelona, tindran una durada d’una hora i tractaran l’algoritme (amb la consultora de recursos humans Adelina Agustí); les competències amb el ChatGPT (a càrrec del gerent de Society and neurobusiness experience, Xavier Tovar); preguntes trampa en una entrevista de feina (amb la docent Verónica Soto); la recerca de feina en el sector públic (amb el tècnic de gestió de publicacions al CIDO Isidre Camí); les personalitats i l’autoconeixement (per la consultora Ana Benedito); l’ús de la intel·ligència artificial per trobar feina (a càrrec del CEO d’Idel Consultores de Formación, Ivo Güell); i la coneixença sobre les competències pròpies (per la consultora social Anna Flo).

El JOBarcelona aplegarà més de 115 empreses i institucions i acollirà més de 90 conferències i webinars, alhora que s’oferiran més de 6.200 oportunitats professionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram