Els representants de les dotze empreses incubades al Logistics 4.0, amb Pere Navarró i Blanca Sorigué [Foto: CZFB]

Dotze empreses emergents s’incorporaran aviat a la Logistics 4.0 Incubator, la primera incubadora d’alta tecnologia d’Espanya que es dedica a la indústria 4.0 en l’àmbit de la cadena de valor del sector logístic. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) impulsa aquesta incubadora, la qual té l’objectiu d’oferir serveis a les empreses i al sector científic i tecnològic de diferents sectors associats a la cadena de valor de la logística.

Actiontracker, Flexyfreight, Global Forwarders (Envio x envio), HermIA, Janvi Logistics, Kepler AI Logistics, Kovix, Myappssistance, Nubfreight, Sincropool, Vaive Logistics i Wecaria Tecnologies són les empreses emergents que ocuparan la incubadora enfocades en diferents tecnologies com la intel·ligència artificial, l’automatització de magatzems, l’Internet de les Coses o la logística verda. Totes elles, amb els seus models de negoci dins de la logística 4.0.

Un any després de la seva posada en marxa, la Logistics 4.0 Incubator ha aconseguit acollir 42 projectes a través dels quals s’han generat gins a 72 nous llocs de treball. Així, s’han creat 361 clients nous i s’hi ha entregat 49 reconeixements.

La rebuda de les noves dotze empreses que ocuparan la incubadora s’ha celebrat en un acte al qual han assistit els projectes incubats, el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué.

El Consorci de la Zona Franca presenta el Logistics 4.0 Incubator
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram