El conseller Roger Torrent en la 9a edició dels premis [Foto: Govern]

La desena edició dels guardons DonaTIC, que impulsa el Govern a través de la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball, ha obert les inscripcions per a presentar candidatures a les dotze distincions que es lliuraran. En aquesta edició, la categoria Estudiant TIC creixerà fins a les quatre subcategories, dues més que les que tenia fins ara, i farà augmentar fins a dotze les dones premiades. El termini romandrà obert fins al 4 de juny.

L’objectiu d’aquests guardons és distingir el paper de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Però alhora, pretén difondre referents femenins contemporanis a la societat per tal de promoure les vocacions científiques i tecnològiques, així com fomentar la presència en les carreres tecnològiques i les enginyeries.

Les categories seran emprenedora, empresària, professional, acadèmica/investigadora, divulgadora, revelació, iniciatives referents i estudiants. La novetat és que dins la categoria d’estudiant es contemplen les subcategories d’universitàries, Formació Professional, de requalificació o millora de les habilitats i doctoranda. Així, es donaran més oportunitats als diferents perfils que puguin optar-hi.

Les candidatures s’avaluaran un cop tancat el termini de presentació per part d’un jurat mixt format per professionals del sector tecnològic de prestigi del món acadèmic, empresarial, institucional i associatiu. Alhora, aquestes candidatures podran optar a les mencions especials en els àmbits de ciberseguretat, aeroespacial i cultura digital que s’inclouen en els premis.

Es lliuren els premis DonaTIC 2023
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram