[Foto: NASA a Unsplash]

La tercera edició del programa de preacceleració “Aterrem l’espai” admetrà inscripcions fins al 31 de maig i, promogut pel Govern i gestionat per la Fundació KIM Barcelona, pretén ajudar projectes vinculats al sector espacial. Es tracta d’una palanca prèvia a l’acceleració dins l’Estratègia NewSpace de Catalunya i optimitza les possibilitats per tal que els projectes siguin incubats, accelerats i finançats en l’ecosistema NewSpace català.

El programa “Aterrem l’espai” té una durada de tres mesos, és gratuït i es basa en la identificació d’oportunitats de negoci basades en una tecnologia espacial, la seva posterior validació en el mercat i la presentació a l’ecosistema. En aquest procés, la Fundació KIM Barcelona ofereix un programa de formació sobre economia NewSpace, mentoria personalitzada, sessions de treball en xarxa amb els agents principals de l’ecosistema i orientació per a incubadores i altres programes especialitzats d’acceleració.

Aquesta crida de projectes s’adreça a perfils tecnològics, perfils de perfils professionals, estudiants, responsables de transferència i empreses d’altres sectors tecnològics amb potencial per a convertir-se en partners del sector espacial.

Per tal de participar-hi, cal omplir el formulari amb les dades de la proposta seleccionada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram