Participants del hackató del projecte RESETTING [Foto: Clúster TIC Sud]

Unes setanta persones han pres part en el Hackathon del projecte europeu RESETTING, que ha tingut lloc a Reus i en què el Clúster TIC Catalunya Sud s’ha encarregat de dinamitzar l’esdeveniment des del Tecnoparc Reus. Durant la sessió, l’objectiu ha estat el de treballar eines i solucions de TourismeTech per a tractar els reptes del turisme europeu.

A Reus, s’ha celebrat una marató col·laborativa per a generar solucions tecnològiques innovadores que millorin l’experiència turística global. Tot plegat, donant pes a tecnologies com la realitat augmentada i virtual, les aplicacions mòbils o els sistemes de gestió de destinacions intel·ligents. Els assistents, procedents d’Itàlia, Grècia, Albània, Portugal i l’Estat, s’han agrupat en equips per a treballar solucions enfocades en la transició cap a models més resilients, circulars i sostenibles.

La proposta guanyadora ha estat una aplicació mòbil per tal de mesurar el nivell de contaminació acústica en equips museístics i l’equip ha guanyat un val per a una sessió de mentoria per a explorar possibilitats del projecte i el seu finançament. D’aquesta manera, el projecte RESETTING entra en la fase final després de  mesos de treball sobre la digitalització i aplicació de tecnologies innovadores en el model turístic.

El Clúster TIC Sud estrenarà un campus d’estiu tecnològic per a infants
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram