Els guanyadors de la la XXIII edició dels premis Connexió [Foto: Feceminte]

La Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions (Feceminte) ha lliurat els premis Connexió, enfocats a posar en valor la tasca d’empreses, entitats, projectes, iniciatives i persones destacades en el desenvolupament tecnològic, empresarial o social relacionat amb les telecomunicacions i les TIC en general. Vera, l’Estratègia NewSpace i Pedro Mier s’han endut els guardons de la XXIII edició.

L’operadora de telecomunicacions VERA, amb només un any de vida, va tancar el 2023 amb 55.000 clients i una facturació de 36 milions d’euros i ha merescut el premi al Dinamisme Empresarial. L’Estratègia NewSpace, liderat per la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, ha guanyat el premi a la Iniciativa Institucional. I quant al guardó a l’Excel·lència Professional, se l’ha endut Pedro Mier, el president de l’Associació d’Empreses d’Electrònica, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions d’Espanya (AMETIC).

Feceminte també ha fet un reconeixement a Pedro Linares, president de Telecos.cat des de 2015 a 2023, pel seu suport a l’entitat, i el president de PIMEC, Antoni Cañete, va destacar la importància de la transició digital, de l’activisme empresarial i de la necessitat de Catalunya quant a liderar la revolució digital i empresarial.

Reconeixement de Feceminte per al projecte català AINA
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram