Presentació del nou centre de Siemens al DFactory [Foto: CZFB]

La companyia Siemens ha estrenat un centre pioner de competència internacional per a desenvolupar vehicles guiats automatitzats (AGV) i robots mòbils autònoms (AMR) i intralogística. Es tracta del Digital Experience Center (DeX) i s’instal·larà al DFactory Barcelona per a ensenyar als clients com interactuen el món real i el món virtual amb diferents sistemes. L’estat ha estat un dels països escollits per l’empresa alemanya per ser punta de llança quant a la seva competència en aquest sector i des del centre barceloní s’hi sumarà.
El nou centre demostrarà de quina manera els productes i solucions Siemens funcionen en el món real, però també en el món virtual, aplicats a través dels AGVs i els AMRs. Així, podran interoperar en entorns intralogístics heterogenis que treballen amb diferents sistemes i els quals han d’atendre volums productius que fluctuen. Des de Barcelona es podran validar sistemes AMRs i comprovar la interacció amb estacions de cel·les de màquines i robots i amb estacions de manipulació de càrrega i equips de manipulació de material.
La inauguració del nou centre de Siemens ha comptat amb la presència del Director General de Siemens Digital Industries per a Espanya i Portugal, José Ramón Castro, i la Directora General del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué. La seva posada en marxa completa la presència de Siemens arreu del món a través d’una cinquantena de centres similars.

Siemens presentarà al DFactory el seu centre internacional pioner
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram