Participants del SIL 2023 [Foto: CZFB]

La fira SIL 2024, referència  en l’àmbit de la logística, el transport, la intralogísctica i el Supply Chain, acollirà 120 empreses emergents que hi participaran de manera activa. Des del 5 al 7 de juny, presentaran les seves solucions innovadores que poden aplicar-se al sector logístic i prendran part en una cita pensada per a atraure talent i incorporar la innovació en aquest sector.

L’Startup Meeting Area serà una zona dedicada a l’exposició d’aquestes empreses, on exposaran els seus productes i les seves solucions als visitants. A més, 25 d’elles seran triades per part del comitè expert del SIL Startup Innovation Hub per a participar en els racons pensats per a presentar solucions i projectes davant de potencials inversors i clients. Per altra banda, les deu millors optaran al Premi a la Millor Startup del SIL 2024 i, les cinc, en la incubadora Logistics 4.0, la primera incubadora 4.0 de l’Estat impulsada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Precisament, aquesta incubadora permetrà que les empreses que hi ha instal·lades presentin les seves solucions amb un estand propi durant el SIL 2024. Les dotze que recentment s’hi han incorporat viuran la seva primera gran cita amb el sector i portaran les seves innovacions.

El SIL 2024 tindrà un programa de 70 ponències sobre logística 4.0 i sostenibilitat
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram