[Foto: UManresa]

La Universitat de Manresa de la UVic-UCC engegarà, el proper mes de setembre, la segona edició del grau universitari en gestió de la societat digital. Com a novetat d’enguany, s’incorporaran les pràctiques remunerades en empreses i entitats i les quals permetran als estudiants combinar les classes a l’aula amb l’experiència en el sector.
El grau universitari en gestió de la societat digital fa una clara aposta per la simulació, la lectura, els debats reflexius i l’aprenentatge basat en reptes i en projectes. La lectura és una eina per a construir el coneixement i per a estimular el pensament crític i se centrarà en lectures que facin reflexionar els estudiants sobre la revolució tecnològica i l’impacte de la digitalització.
Aquesta edició arriba després que el curs 2023-2024 es posés en marxa el grau, dirigit a formar persones professionals preparades per a encarar els reptes de la disrupció que provoca la digitalització. L’objectiu és formar persones amb els coneixements i les habilitats per a liderar els processos de transformació digital a empreses i entitats. Així, vol donar resposta a les demandes actuals que proposa el teixit empresarial, des del qual s’ha detectat la necessitat d’un perfil professional transversal capaç de dissenyar, gestionar i avaluar els projectes digitals i d’innovació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram