[Foto: Christin Hume a Unsplash]

El Govern presentarà un estand  propi a la FiraGran 2025, dins la 25a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya al recinte de La Fraga de l’Hospitalet de Llobregat, del 29 al 31 de maig. Amb aquest espai, la primera participació de la Generalitat al saló, pretén fomentar un envelliment més actiu i autònom i reduir la bretxa digital que afecta les persones grans.

L’estand tindrà en compte les propostes en línia amb aquests objectius que s’impulsen des dels departaments de Drets Socials, Empresa i Treball, Interior i Cultura, així com Territori, que participarà a través de l’estand dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Paixí, les persones que visiten aquest espai rebran informació sobre els diferents serveis i els programes destinats a la gent gran.

La Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball celebrarà una activitat participativa per als assistents que vulguin conèixer més sobre la lluita contra l’edatisme i sobre ser ciutadans digitals al llarg de la seva vida. D’aquesta manera, proposarà una gimcana per quatre racons del recinte firal des d’on duran a terme activitats curtes per a descobrir les oportunitats que ofereix la societat digital.

El Saló de la Gent Gran de Catalunya arriba enguany als 25 anys i presenta novetats amb un enfocament més professional, amb més contingut i amb temes per a un col·lectiu més actiu que fa algunes dècades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram