WIA-E Barcelona ha aplegat més de 100 persones a la tercera festa de l’espai [Foto: WIA-E Barcelona]

L’associació WIA-E Barcelona ha celebrat la tercera festa de l’espai amb 140 assistents al CosmoCaixa de Barcelona i una assistència de rècord i ha posat el punt final al curs amb sensacions molt positives. La presència de l’astronauta de l’Agència Espacial Europea (ESA), Amelie Schoenenwald, i l’intercanvi de preguntes amb els més menuts reafirmen el grup barceloní en la seva maduresa i la seva presència en el sector aeroespacial.

Estel Blay, membre activa de WIA-E Barcelona, ha definit a Espai Mèdia com va ser la festa al CosmoCaixa. “Va ser un esdeveniment molt bonic”, ha expressat, i subratlla que els assistents eren de diferents perfils. Grans, petits, famílies, experts del sector i curiosos que van assistir a la ponència d’Schoenenwald, la qual es va atrevir a parlar en castellà, i a les presentacions dels grups Hypatia i Ellas vuelan alto.

El tancament, amb un aperitiu que va servir per finalitzar la jornada, va ser el moment àlgid quant a l’intercanvi de coneixement, treball en xarxa i experiències conjuntes. “Es van allargar les converses entre els assistents, i això és molt bo”, confessa Blay.

Després de la colenda del curs, WIA-E Barcelona se centra en el programa de mentoria, en el qual ja s’han tancat 17 parelles i segueixen creixent les persones mentoritzades i les professionals que volen guiar-les. En aquest sentit, Blay rebla que “ara volem seguir, toca intentar arribar a més generacions i donar suport al talent femení de casa amb la idea de donar visibilitat al rol de la dona en el sector aeroespacial”.

La festa de WIA-E Barcelona, un punt de trobada per a les dones de l’espai
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram