Els premiats dels guardons Innovació Barcelona [Foto: Ajuntament de Barcelona]

La ciutat de Barcelona ha reconegut, a través dels Premis Innovació Barcelona, el talent innovador que resideix a la ciutat en un acte amb més de 250 professionals i responsables empresarials del districte 22@. Aquesta zona de la capital catalana, que enguany celebra els vint anys, ha estat protagonista en la jornada, la qual ha unit les opinions, els coneixements i les experiències dels assistents.

Els Premis Innovació Barcelona confirmen la Ciutat Comtal com un referent en innovació, alhora que impulsen la cooperació entre diferents actors del sector públic i del sector privat. Quant als guardons, han fet palès el talent en clau tecnològica i han fet evident el compromís que té la ciutat envers el compromís tecnològic, la sostenibilitat i el benestar social.

Per categories, el cofundador i vicepresident de Qilimanjaro-Quantum Tech ha rebut la distinció a innovació disruptiva; el CEO de Rob Surgical, Jaume Amat, ha recollit el premi a innovació en salut i benestar social; el premi innovació 22@ ha estat per a Universal Robots Tech, que l’ha recollit el country manager Spain & Portugal, Jordi Pelegrí; mentre que la CEO de Lobelia Earth, Laia Romero, s’ha emportat el guardó a innovació en sostenibilitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram